Selidbe BEOGRAD! Selidbe cene, vrste usluga, selidbe Beograd kamionom

Najbolja agencija za selidbe Beograd. Važno je sa kim se selite.

Dostupni smo 24/7 za selidbe Beograd

Profesionalne selidbe ne može svako da radi. Kao i u svakom drugom poslu, da bi se nešto uradilo profesionalno i ispravno, potrebo je iskustvo, znanje i oprema.

Selidbe Beograd sa nama

selidbe beograd
Play Video about selidbe beograd

jeftine-selidbe MG

NAJBOLJA AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD

Selidbe Beograd - Jeftine selidbe
selidbe Beograd selidbe firmi jeftine selidbe

Pakovanje i priprema selidbe

Pakovanje je obično naporan i dugačak proces. Ako je Vaš način života kao i kod većine stanovnika Beograd-a onda sigurno nećete imati vremena za pakovanje i pripremu selidbe. Svim klijentima koji imaju takav problem ili ne mogu da se spakuju iz nekog drugog razloga, obezbedili smo uslugu pakovane i priprema selidbe za Beograd.

Skladištenje nameštaja Beograd

Ako Vam je potrebno skladištenje prostora u Beogradu na pravom ste mestu! Obezbedili smo svim klijentima pravi prostor za čuvanje nameštaja. Pozovite nas i doći ćemo po nameštaj koji morate da skladištite. Budite sigurni da je nameštaj u svakom trenutku u pravim rukama.

skladistenje namestaja
Selidbe Beograd - Jeftine selidbe

Selidbe kamionom

Ako je potrebno za Vas možemo organizovati i kamionski transport do vašeg novog doma ili kancelarije. Kao i uvek, prilikom selidbe bićemo brzi, efikasni i tačni.

Kombi selidbe Beograd

Kombi prevoz kao i kombi selidbe najbolje su rešenje za transport robe manjeg gabarita. Pre svega zbog nedostatka parkinga u Beogradu, zabrane kretanja kamionima u određeno doba dana, kao i teško prohodnih (za veća vozila) i jednosmernih ulica u gradu.

selidbe beograd selidbe kombijem, kombi selidbe, kombi prevoz

Kompletna usluga selidbe Beograd

Procena i planiranje

Procena selidbe i pravljenje plana su sam početak prenosa stvari.

Pakovanje

Pakovanje sitnica i priprema krupnih stvari koje moraju da se demontiraju.

Zaštita

Pre transporta se lomljivi predmeti zaštićuju sa specijalnim materijalima.

Istovar

Nakon transporta, sledi istovar kao poslednji deo jedne selidbe.

SELIDBE BEOGRAD SRBIJA

Beograd je glavni i najvaseljeniji grad republike Srbije. Grad leži na ušću dve reke, a to su Dunav i Sava. U jugoistočnoj evropi Beograd je četvrti po broju stanvonika, odmah iza Istambula, Atine i  Bukurešta.

U Beogradu ima preko 1.500.000 stanovnika pa su selidbe svakodnevna pojava. Najviše zbog nedostatka metroa su saobraćajne gužve ogromne, a veoma često se dešava i saobraćajni kolaps pa se iz tog razloga najviše praktikuju kombi selidbe. Kombi vozilo je manje od kamiona, pa je zato lakše kretanje po Beogradskim ulicama. 

Da bi se jedna selidba u Beogradu uspešno obavila potrebno je da se dobro organizuje. Na dobru organizaciju i angažovanje najboljih radnika za selidbe možete da računate ako nas kontaktirate. Preselenje u Beogradu za nas nije nikakav problem. Svaku selidbu u Beogradu izvršavamo maksimalno korektno i profesionalno. Uz selidbe Beograd obično se prilepe stres i nervoza, ali sa nama to nije moguće. Usluge naše agencije za selidbe podrazumevaju sledeće: zaštitu stvari, pripremu i planiranje selidbe, transport, profesionalno rukovanje opremom za selidbe, iznajmljivane kolica, radnike za selidbe, utovar i istovar.

Zašto izabrati selidbe MG?

Zašto izabrati našu firmu za prevoz i selidbe Beograd?
Kada su u pitanju firme za selidbe Beograd možemo reći da ih ima i previše. Uvek je teško izabrati nekog ko je najbolji ako ima velike konkurencije..

Mi radimo u Beogradu i jeftin kombi prevoz robe, kao i u Srbiji. Naša firma radi i sve selidbe maksimalno korektno i kvalitetno. U našoj firmi zaposleni su isključivo radnici koji pre svega maksimalno rade svoj posao selidbe. Ujedno su veoma ljubazni i raspoloženi, tako da se na njih možete osloniti tokom usluge selidbe.Pored toga, odlikuje nas pedantnost u radu, profesionalnost i kulturno ophodjenje sa klijentima tako da nakon obavljene selidbe vaš prostor ostaje prazan i uredan, a vi zadovoljni što ste izabrali da bas mi uradimo selidbu.

Poznajemo odlično svaku ulicu, kraj, naselje delić grada. Bilo da je u pitanju centar Beograda ili neka opština u Beogradu koja pripada nekom daljem naselju.
Za svaki proces selidbe mi smo tu od početka do kraja . Sve počinje vašim pozivom, opišete nam količinu nameštaja i ukoliko je potrebno dogovorimo se za procenu selidbe. Nakon procene ostaje samo dogovor oko datuma selidbe. Pri zakazivanju selidbe nam kažete gde se nalazite i gde želite da se preselite. Nakon što se dogovorimo, sve Vaše obaveze su gotove. Na dan selidbe dolaze naši profesionalni radnici sa prilagođenim vozilom za Vašu selidbu.

Selidbe Beograd cene - cenovnik selidbe

Za sve opštine u Beogradu (Novi Beograd, Stari Grad, Voždovac, Konjarnik, Zvezdara, Banjica, Čukarica, Zemun, Železnik, Resnik, Surčin, Sremčica, Dobanovci, Ugrinovci, Zemun polje, Mirijevo, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Rakovica, Medaković, Braće Jerković…) cene selidbe se formiraju posebno i nekada zahtevaju procenu.

Brz tempo života u Beogradu i konstantna težnja za unapređenjem nateraće vas da stalno tragate za boljim mestima, na kojima možete da nastavite svoj život. Osim toga, tu je i promena posla koja zahteva novu lokaciju na kojoj ćete da stanujete. 

Ukoliko se nalazite u ovakvoj situaciji sigurno ćete pomisliti na koliko košta selidba. Svaka naša selidba za Beograd je pažljivo planirana, sa adekvatno obavljenom pripremom, tako da uvek dodajemo do najbolje cene selidbe..

Cenovnik u našoj agenciji se formira individualno za svaku selidbu kako bi se uvek došlo do jeftine selidbe. Svaka selidba je različita a na cenu uvek utičuj kilometražai, broju potrebnih radnika, lokacije na koje se sele stvari i(spratnost objekta, da li u objektu ima lift ili ne…), a i mnogi drugi faktori. Kako bi vam ponudili najbolju cenu za vašu selidbu u datom trenutku predlažemo da zatražite besplatnu procenu vaše selidbe. Uveravamo vas da ćete na taj način dobiti najbolju cenu u gradu.

Na cenu selidbe u najvišoj meri zavisi:

 • Količina stvari koja se seli
 • Udaljenost lokacije kao i njena spratnost
 • Broj radnika koji se angažuje
 • Da li je potrebna demontaža i montaža nameštaja
 • Količina materijala za zaštitu
 • Koje je vozilo potrebno za selidbu

Na osnovu informacija koje nam date pri proceni, mi Vam nudimo kompletnu selidbu uz garanciju na svu robu koja se seli. Garantujemo Vam da naknadnih skrivenih troškova neće biti. Uvek plaćate onu cenu koju dobijete kada se izvrši procena selidbe. 

Selidbe Beograd - selidbe po opštinama Beograda

Kada je u pitanju Beograd, mi radimo u svim opštinama glavnog grada Srbije.

 • selidbe Čukarica
 • selidbe Novi Beograd
 • selidbe Palilula
 • selidbe Rakovica
 • selidbe Savski venac
 • selidbe Stari grad
 • selidbe Voždovac
 • selidbe Vračar
 • selidbe Zemun
 • selidbe Zvezdara
 • selidbe Barajevo
 • selidbe Grocka
 • selidbe Lazarevac
 • selidbe Mladenovac
 • selidbe Obrenovac
 • selidbe Sopot
 • selidbe Surčin

  Mi možemo da preselimo apsolutno sve u bilo koji deo Beograda u najkraćem roku. Ne postoji stepenik koji ne možemo da savladamo kada su u pitanju selidbe Beograd.

Kombi selidbe Beograd

Kombi selidbe kao i kombi prevoz najbolje su rešenje za transport robe manjeg gabarita. Pre svega zbog nedostatka parkinga u Beogradu, zabrane kretanja kamionima u određeno doba dana, kao i teško prohodnih (za veća vozila) i jednosmernih ulica u gradu. U zavisnosti o kojoj vrsti selidbe se radi  (da li je velika ili mala, koliko su udaljene adrese, da li postoji parking) na proceni selidbe odrediće se i vozilo kojim će se obaviti prevoz nameštaja. Kombi prevoz kao i selidba kombijem najbolje je rešenje za transport robe manjeg gabarita.

Prednosti kombi selidbe

Zbog svojih gabarita kombi se parkira mnogo lakše od kamiona. 

Ako Vam je potrebna brza selidba, onda je kombi najbolji izbor. 

Naša agencija radi svaki dan kombi selidbe.

Zbog svih prednosti, kombi selidbe u Beograd mogu biti veoma povoljne. 

Postoji veliki broj razloga zbog kojih je praktičnije obaviti prevoz robe kombijem, nego da to činite nekim drugim vozilom. Kombi selidbe su znazno jednostavnije za organizaciju, a posebno u slučajevima kada vam je potreban hitan prevoz stvari sa jedne na drugu lokaciju. Kombijima je dozvoljen saobraćaj i u strogom centru grada u svako doba dana, a osim toga kombi za selidbe može vrlo lako da se probije kroz jednosmerne ulice i sve one teže pristupačne delove grada kakvih je u Beogradu mnogo. To znači da znatno brže i jednostavnije možete obaviti prevoz robe kombijem, nego korišćenjem bilo kog kamiona. 

Procena je da je kombi prevoz u proseku oko 25% jeftiniji od kamionskog prevoza, pa su selidbe kombijem pravo rešenje ukoliko želite da prođete jeftino. 

Seldibe kombijem pogodne su i za prevoz nameštaja za potrebe organizacije nekih događaja ili većih okupljanja, posebno za prevoz stilskog nameštaja zbog svoje sigurnosti, kao i za prevoz bele tehnike i drugih predmeta za stanove i kuće. Jednom rečju, prevoz robe kombijem pogodan je za sve vrste manjih poslova, a što je najvažnije na raspolaganju Vam je svakog dana u godini. 

Besplatna procena selidbe (Beograd)

Cena i troškovi selidbe su ono što korisnike naših usluga najviše interesuje. Zato je procena selidbe jedan od prvih i najvažnijih koraka bilo da je u pitanju selidba stana, kuće ili poslovnog prostora. Procenu selidbe na teritoriji Beograda ne naplaćujemo i ukoliko Vam cena selidbe ne odgovara, nemorate nas angažovati. 

Besplatna procena selidbe je deo svake naše usluge. Nakon što nam iznesete svoje zahteve, potrebe i želje za selidbom ili transportom nameštaja, dobijate besplatnu procenu troškova i roka u kojem će selidba biti urađena. Nekada se procena može obaviti putem telefona ili online, a ponekad je potrebno da dođemo i steknemo uvid u količinu inventara i uslove za selidbu na licu mesta. Ukoliko je procena selidbe na licu mesta, budite sigurni da Vam neće oduzeti mnogo vremena. 

 

Na ovaj način Vam omogućavamo da pre početka selidbe imate uvid u cenu i trajanje. Onda kada Vi nama javite da želite procenu selidbe, mi šaljemo na Vašu adresu stručne ljudi koji će obaviti procenu i napraviti najbolji plan. Sve aktivnosti koje mi obavimo u vezi procene se ne naplaćuju i što je najvažnije ne obavezuju vas ni na šta. Ukoliko procenite da je organizovanje selidbe mnogo skupo za vas ili da trenutno nemate dovoljno novca, možete odustati bez ikakve obaveze, ali s obzirom da naša agencija daje jeftine ponude verujemo da će vam naša ponuda odgovarati potpuno. 

Besplatna procena se može obaviti u vrlo kratkom vremenskom periodu. Najveća prednost je što su naši ljudi obučeni za procenu pa mogu da je urade brzo, ali veoma precizno. Osim same cene i trajanja selidbe na proceni možete dobiti brojne savete i informacije koje su vam od velike koristi, smernice kako da najbolje svoju selidbu pripremite.

Javite nam se kad god poželite, jer naša želja je da vam uvek budemo na raspolaganju za podršku tokom selidbe.

 

Postoje brojna pravila i uputsva za pakovanje. Tokom svih ovih godina pružanja usluga selidbe i rada sa različitim klijentima izdvojili smo praktične savete za selidbe koji se odnose na pakovanje.
Približava se dan selidbe – šta prvo?