Koliko košta selidba?

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Koliko košta selidba i koliko može da traje?

Cenu selidbe i trajanje precizno možete dobiti pozivom ili slanjem upita na e-mail. Niko ne može da Vam kaže precizno koliko će koštati selidbe osim profesinalne agencije.

Šta najviše utiče na cenu selidbe?

Spratovi

Velik uticaj na cenu ima spratnost objekta.

Materijal

Količina materijala, odnosno kutija i zaštitne folije se uvek razlikuje.

Vozilo

Na cenu utiče i vozilo koje je potrebno za prevoz. Kamionska selidba su uvek skuplje od kombi selidbe.

Udaljenost

Udaljenost od mesta utovara i istovara.

Šta još utiče na cenu?

Prvi korak koji treba da učinite da biste sanzali cenu je naravno da nas pozovete. Ako imate malo stvari za selidbu postoji mogućnost da odmah sazanate cenu. U suprotnom, možete da zakažete termin za besplatnu procenu selidbe.

Okvirna cena selidbe Beograd

Prikazan cenovnik je informativnog karaktera i ne treba se smatrati kao završnom cenom. Svaki objekat se razlikuje po količini stvari, težini i pristupačnosti pa je iz tog razloga svaku selidbu posebno potrebno proceniti od strane profesionalaca.

Selidba ličnih stvari

Selidba kutija i kesa, do 50 koleta oko 7.000 dinara.

Selidba kamionom

Selidba kamionom obično podrazumeva preko 75M² i cena može da bude već od 15.000 dinara.

Garsonjera (DO 35M²)

Kombi i 2 radnika oko 10.000 dinara

Međugradske selidbe

Za selidbe u drugi grad, na osnovnu cenu će se dodati i cena puta. Cena gaženog kilometra je kombijem 70 dinara, dok je kamionom 120 dinara.

Ovo su samo neki od primera koliko košta selidba i ne mogu uvek da se primene. Na primer, ako u vašem stanu od 35m² postoji TA peć ili neki drugi teški teret, cena može da bude i duplo veća. Pored teških tereta drastinčo može da utiče na cenu i spratnost objekta ako ne postoji teretni lift.

Kako da selidba bude jeftinija?

Pošto mnogo faktora utiče na cenu postoji i mnogo načina da ona bude jeftinija.

Neke delove seldibe možete uraditi sami kao na primer spakovati garderobu u džakove, sitnice, ukrase i posuđe možete uviti u novine ili neki drugi papir pa onda u kutije za selidbe (možete ih kupiti kod nas). Ukoliko ste spretni ili poznajete nekog ko ume, možete da demontirate i montirate ormare ili neki drugi krupni nameštaj koji ne može da se nosi u komadu. 

Demontaža nameštaja

Ako se odlučite da sami uradite ovaj deo selidbe, mi ćemo Vam dati instrukcije šta je sve potrebno da se rastavi, a šta može da se odnese u komadu. Svakako demontažom i montažom možete drastično da smanjite cenu selidbe i na taj način uštedite.

Smanjite količinu stvari

Kada kežemo da smanjite količinu stvari mislimo na one stvari koje su nepotrebne. Najčešće se takve stvari nalaze na tavanu, podrumu špajzu i sličnim prostorijama. Predlog je da sve ono što ne koristite bacite ili nas angažujete da odnesemo na gradsku deponiju.

Sakupite materijal za selidbu

Još jedan način da se uštedi je da se selidba iplanira na vreme. Sa prvom idejom o selidbi počnite da skupljate stare novine, one su dobre za zaštitu tanjira, čaša, vaza i sličnih lomljivih stvari i mogu zameniti puc foliju koja je skupa.

Pripremite belu tehniku

Odleđivanje frižidera i pražnjenje vode iz veš mašine je svakako obavezno prilikom selidbe, a lako je i možete da uradite sami.