Rušenje zidova i odvoz šuta Beograd!

Rušenje pregradnih zidova, skidanje pločica, skidanje stolarije

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebno vam je rušenje zidova i priprema prostora za adaptaciju, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

Rušenje zidova Beograd

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste rušenja

Ušteda vremena

Skratićemo vreme radova našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo rušenje zidova po najboljim cenama u Beogradu.

Rušenje zidova i skidanje pločica u kupatilu

Ako imate potrebe za rušenje zidova ili pločica u kupatilu i kuhinji mi Vam možemo pomoći. Vršimo pripremu prostora sa najboljin mašinama i sigurnim radnicima.

Radimo pripremne radove i rušenje za renoviranje stanova kao što su:
Lupanje i skidanje starih pločica kuhinja/kupatilo ili slično.

  • Demontaža stare stolarije, vrata-štokova i slično
  • Rušenje zidova i izbijanje otvora.
  • Demontaža podnih obloga-parketa, laminata, brodskih podova
  • Iznošenje i odvoz šuta.
  • Čišcenje prostorija – odvoženje starog nameštaja

 

rusenje zidova i secenje otvora rusenje kupatila

Rušenje zidova sa hilti mašinama

Rušimo zidove od cigle, siporeksa, blokova ili betona.
Rušenje izvodimo stručno, koristeći profesionalnim mašinama. Trudimo se da uvek budemo brzi, efikasni i profesionalni, a nakon nas ne ostavimo ništa. Šut koju napravimo pakujemi u đzakove i adekvatno odlažemo. Zidove od cigle, betona ili sličnih “tvrdih” materijala rušimo odnosno lomimo sa mašinama, dok za zidove od gipsa i siporeksa koristimo nekad samo “macolu”.

Rušenje zidnih I podnih obloga

Skidanje pločica, laminata, parketa, košuljica, maltera je uvek muka i težak posao, zato je najbolje da prepustite nama! Po potrebi, izvodimo i delimične, parcijalne demontaže. Čupamo parket i laminat, pakujemo u đzakove za šut ili nosimo kontejnerima za šut. Pod delimičnim skidanjem podrazumevamo skidanje jednog sloja podloge, recimo oljuštimo pločice do lamperije – parketa ili obratno kako ne biste morali da trošite novac na ponovno pravljenje nekih slojeva.
U današnje vreme skida je parketa ili drugih podnih obloga nije skupo. Mašine i alati su svima dostupni pa je tako i cena tih usluga niža. Kada uzmemo u obzir koliko prašine možete da napravite i udahnete sigurno je jeftinije da angažujete profesionalce.

 
Rušenje zidova hilti mašinom

Rušenje zidova cena

Najčešće pitanje je uglavnom, koliko to košta, koja je cena rušenja po m2 i kako se plaća?

Kao i kod cene selidbe, mnogo je parametara koje učestvuju u definisanju cene usluge koju pružamo. Najvažniji parametri koji utiču na cenu rušenja zidova su šta se ruši – cigla ili blok. Takođe koji je sprat u pitanju, ima li lifta, da li je kuća ili stan i kolika je ukupna kvadratura.

Iz tog razloga što utiče mnogo faktora ponudu sa cenom dobijate tek kada vidimo koliko je posao koji zahtevate.

Cena rušenja običnih i pregradnih zidova se kreće od 7 do 13e po m2, a zidova punjenim armaturom, od 15 e/m2 pa naviše.
Cena 6e do 13 e se računa za rušenje i demontiranje zidova lake konstrukcije za m2 (siporeks i gips ploče na metalnoj podkonstrukciji) zbog brzine i lakoće posla.

U zavisnosti od kvadrature i materijala, probijanje otvora za vrata i prozore naplaćujemo od 40e pa do 100e po otvoru. 

Dakle cene najviše zavise od materijala i količine, lokacije, sprata, potrebni radnika, vrste zida, tipa zida, neophodne mehanizacija i slično.
Takođe utiče da li je nova ili stara gradnja. Da li je prazan objekat ili prepun dragocenosti koji se moraju pojedinačno adekvatno osigurati ili pak negde premesti na sigurno mesto. Na primer u takvim slučajevima možete kod nas skladištiti nameštaj, ali to će vas dodano koštati.
Kako ne bi došlo do oštećenja. Stoga, mnogobrojni su faktori, ali kada se svi uzmu u obzir, lako i brzo ćemo doći do uzajamno prihvatljive cene.

Skidanje parketa i pločica

Kako se ruše zidovi i skidaju stare pločice?

Rušenje je rizičan posao kome se mora pristupiti vrlo oprezno kako ne bi došlo do povreda ili neželjenog smanjivanja stabilnosti objekta. Pre početka bilo kakvog rušenja neophodno je ustanoviti da li će se rušenjem tog dela zida ugroziti statička stabilnost samog objekta. Ukoliko za rusenje ne možda ne postoje uslovi, treba angažovati statičara koji će dati svoje stručno mišljenje i onda ćemo biti sigurni šta smemo, a šta ne. Nakon toga se može pristupiti rušenju.

Rušenje se izvodimo alatima i mašinama koji su za to namenjeni. U zavisnosti od toga šta i na koji način rušimo vršimo odabir alata odnosno mašina. Vrlo je bitno da radnici koji rukovode odabranim mašinama budu obučeni za rad, kako bi se izbegle povrede ili nepotrebna oštećenja.

U stambenim zgradama, takođe, treba voditi računa o tome da se poštuje kućni red i da se pravi što manje buke kako bi se ostali stanari zgrade, koliko god je to moguće, poštedeli neprijatnosti. Rušenje zidova u zgradama je obično dozvoljeno od 8h-15h. Neke zgrade imaju drugačija pravila pa se mi tome i prilagođavamo.