Skladištenje nameštaja Beograd

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Važno je ko vas seli!

Potrebno Vam je skladištenje nameštaja?
Na pravom ste mestu!

Obezbedite sebi pravi prostor za čuvanje nameštaja. Budite sigurni da su Vaše stvari u svakom trenutku na pravom mestu.

Skladištenje nameštaja Beograd

Sigurno skladište

Sigurno, suvo, obezbeđeno skladište.

Obezbeđen prevoz

Prevoz, selidbe od i do skladišta, radnici za utovar i istovar.

Neograničeno trajanje

Bez vremenskog ograničenja!

Zašto da skladištite stvari baš kod nas? Razlog je jednostavan, nudimo jeftino skladištenje nameštaja u sigurnom prostoru.

 • Sigurno skladište
 • Obezbeđenje i nadzor
 • Neograničeno vreme skladištenja
 • Usluge prevoza od/do skladišta

Cena skladištenja nameštaja Beograd

Usluge skladištenja po pravoj ceni!
Cena skladištenja nameštaja može da bude mnogo velika ako ne možete da nađete idealan prostor pa iz tog razloga iznajmiti veliki magacin koji je automatski i skup. Mi nudimo pravo rešenje. Naše cene se formiraju na osnovu količine stvari a ne na osnovu veličine magacina. Nudimo svakom da iznajmi magacin po svojim potrebama.

Pod pripremom selidbe podrazumevamo da plan već postoji. Onda se kreće jedna po jedna obaveza i sve se radi po tom planu.

Prvi korak pripreme može biti pakovanje. Naravno ne treba sve spakovati mnogo pre selidbe, ali takođe ne sme da se ostavi sve za dan seldibe. Pakovanje možete da počnet od onih stvari koje ne koristite toliko često i možete da izdržite bez njih do samog uselenja u novi prostor. 

Dugi korak može da bude priprema novog prostora. Bilo da se selite u kuću, stan potrebno je da se taj prostor pripremi. Najbolje je da se sve očisti pre uselenja. Čišćenje može biti veoma naporno ako prostor bude zatrpan sa kutijama od selidbe i pristiglim nameštajem. Osim samog čišćenja zbog selidbe potrebno je da se pozabavite sa mnogo papirologije poput odjave info stana, promene prebivališta, promene kablovske i interneta i ostale dokumentacije. Naš savet je da sa tim krenete na vreme i naoružate se sa strpljenjem. 

Zašto skladištiti nameštaj?

Ukoliko se selite, renovirate stan, poslovni prostor, selite firmu ili se bavite trgovinom bilo kojih resursa mi Vam nudimo rešenje.
Mi vam nudimo naš magacinski prostor i skladišne jedinice u kojima će Vaše svari,nameštaj, motor, bicikle, gume, robu, sirovine i slično biti potpuno sigurne i bezbedne.

Skladištenje nameštaja predstavlja jednu od najtraženijih usluga koju biraju naši klijenti. Potražnja ove usluge nastala je iz potrebe da usled selidbe iz jednog objekta i useljenja u drugi, veoma često imate potrebu da privremeno sav nameštaj ili samo neki deo stvari koje posedujete sklonite na kratak vremenski period, kako bi se u najvećem broju slučajeva posvetili pripremi novog objekta. Upravo zbog toga obezbedili smo svim našim klijentima sigurno i bezbedno skladištenje nameštaja. Posedujemo veliko skladište koje je maksimalno obezbeđeno, tako da se sigurnost Vaših stvari koje se nalaze u istom ni jednog trenutka ne dovodi u pitanje.

Kod nas možete skladištiti sve!

Vršimo usluge skladištenja:

 • kancelarijske arhive
 • nameštaja
 • pokućstva
 • muzičkih instrumenata
 • klavira
 • sefova
 • auto guma
 • kancelarijskog nameštaja
 • Kutija sa garderobom, sudovima i slično.
 • robe
 • sirovina za proizvodnju
 • materijala

Skladištenje nameštaja zbog renoviranja

Renoviranje stana, kuće ili firme je najčešći razlog skladištenja. Posao kao što je renoviranje stana, kancelarije ili radionice, zahteva nekada dosta vremena i pre svega slobodan prostor kako bi izvođenje pomenutog posla bilo izvodljivo. Majstori često ne mogu da izvedu radove ako nemaju prostora za manevrisanje, mesto gde će da odlože materijal i alat. Agencija za selidbe MG nudi skladištenje nameštaja zbog renoviranja po najnižim cenama na duži i kraći vremenski period.

Skladištenje robe

Naši magacini imaju kapacitet da skladište ne samo nameštaj već i robu. Ukoliko vaša firma ima takve zahteve možete da nam se obratite i mi ćemo Vam obezbediti najbolje uslove za skladištenje.
U skladište može biti smeštena paletizovana, nepaletizovana, komercijalna ili carinska roba.
Vrlo su česti zahtevi za skladištenje robe koje je na putu od proizvođača do prodavca ili do krajnjeg kupca.
Roba koju najčešće skladištima je:

 • Bela tehnika
 • Nameštaj
 • Garderoba
 • Tehnička roba
 • Električni aparati…

Robu primamo uz popisnu listu i po preuzimanju proveravamo da li je sve na stanju. Postoji mogućnost preuzimanja samo dela robe a ne preuzimanja svega što ste predali na čuvanje.
Takođe ukoliko Vi kao firma niste u mogućnosti i mi možemo da ponudimo uslugu prevoza robe iz skladišta do prodajnog objekta ili do Vašeg krajnjeg kupca. Ukoliko imate stalnu potrebu za prevozom robe možemo da Vam ponudimo najbolje uslove. Jedino što je potrebno je da nas pozovete ili pošaljete upit.

Kako se skladišti nameštaj ili roba?

Uvek se trudimo da i nama i klijentima ubrzamo i olakšamo ceo proces selidbe pa iz tog razloga imamo spisak obaveza prilikom preuzima nameštaja ili robe.

-Teže kutije ili predmeti se stavljaju na dno magacinske jedinice koju zakupljujete, a lakše u gornji deo kako bi sve bilo sigurno.
-Pri unošenju u skladište obavezno se pravi lista sadržaja u magacinskoj jedinici, naročito ako je u pitanju roba koja se često uzima iz magacina. Pri svakom iznošenju lista se pregleda i piše se šta je izneto.
-Kutije u kojima se nalazi roba se obeležavaju kako bi se znao sadržaj bez otvaranja i na taj način Vam bude lakše da preuzmete nešto što Vam je potrebno pre dogovorenog roka isporuci/preuzimanju sadržaja koji skladištite.
-Umetničke slike i ogledala obavazno se pakuju u specijalnu ambalažu (pucketavu foliju i karton) i obeležavaju sa oznakom “LOMLJIVO”
-Ako je potrebno, radi lakšeg daljeg transporta, robu postavljamo na palete.

Vremenski period skladištenja

Vremenski period čuvanja stvari nije ograničen. Vi birate vremenski period čuvanja bilo da je to dan, mesec ili godina. Pri preuzimanju nameštaja koji skladištite potrebno je da nam kažete okvirno očekivano vreme, ali je uvek moguće da se ono koriguje. Ukoliko se ipak Vaši planovi promene i nameštaj Vam bude potreban ranije ili kasnije, mi ćemo Vam izaći u susret i isporučiti ga u željenom vremenu. Naša skladišta imaju kapacitete da prime i individualne predmete i kompletan nameštaj ako je u pitanju selidba stana ili firme. Pozovite ako imate pitanja ili Vam je poteban bilo kakav savet vezano za selidbu.