Selidbe Banovo Brdo

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebna Vam je selidba Čukarica, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

selidbe Banovo brdo

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste selidbi

Ušteda vremena

Skratićemo vreme selidbe našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo selidbe po najboljim cenama u Beogradu.

Prevoz i selidbe na Banovom Brdu – Kada dođe trenutak da razmišljate o selidbi, sigurno ste i uzbuđeni, i srećni, i zabrinuti, jer vas čeka mnogo obaveza u vezi sa organizacijom, dogovorima, papirologijom i sličnim stvarima. Ukoliko je Vama potrebna usluga selidbe na Banovo Brdo ili selidbe sa Banovog Brda, naša agencija je u mogućnosti da vam ponudi jeftine usluge selidbe, kao i sve ostale zadatke, koji su potrebni da se selidba sprovede brzo i efikasno. Naravno pre brze i efikasne selidbe, trudicemo se da bude sigurna i jeftina. Banovo brdo je veliko Beogradsko naselje u kome se naši vozači snalaze odlično. Poznate su nam sve velike ulice u ovom naselju. Radili smo selidbe u Požeškoj ulici, Blagoja Parovića, Valjevskoj tako da nam je takođe poznato kako da preko novog mosta brzo odemo na Novi Beograd ili se spustimo na Čukaričku padinu kao i da odemo na Vidikovac ili Žarkovo.

Selidbe na Banovom Brdu nekada su komplikovane, jer je u pitanju kraj Beograda grada koji je brdovit, sa mnogim neravninama, uskim ulicama i mnogim preprekama koje mogu da vas nateraju da odustanete od selidbe. Naravno kao i u celom Beogradu parking može biti vrlo nezgodan ili čak nemoguć. Ipak kao što smo preselili mnoge vaše komšije, tako ćemo i Vama izaći u susret za selidbe Banovo brdo. Naš tim je iskusan pa nas ne može sprečiti nepostojanje parkinga, gužve u gradu ili slični problemi oko gustog saobraćaja.
Jedna smo od agencija za selidbe koja dugo posluje na područiju Beograda i okoline i koja ima mnogo zadovoljnih klijenata, koji nas sa zadovoljstvom preporučuju usmeno ili prego Google recenzija koje su najelegantnije ako uzmemo u obzir internet.

Ukoliko želite da nas angažujete za selidbe Beograd-odnosno selidbe Banovo brdo ili imate dodatna pitanja za nas, možete da nas kontaktirate na telefon 063/185-25-25

cena manje selidbe – Kombi selidba sa dva radnika: 6.000-10.000 rsd
cena veće selidbe- Kamionska selidba: 13.000-25.000 rsd
kombi prevoz (bez radnika): 3.000-4.500 rsd
Cene su ispisane kao neki primeri, mogu da budu i više i niže, mnogo faktora utiče na konačnu cenu. 
Još jednom napominjemo da se cena formira za svaku selidbu posebno jer od slučaja do slučaja, svako preseljenje se razlikuje. Vrsta selidbe i cene selidbe se odredjuju na osnovu nekoliko stvari:
 
  • Količine nameštaja, tehnike kutija itd…
  • Spratnosti na utovaru i istovaru, postojanje lifta i njegova veličina 
  • Prilaz vozila objektu na utovaru i istovaru
  • Udaljenosti objekata 

Na osnovu ovih faktora odredjujemo koje transportno vozilo je potrebno kao i broj radnika za nošenje. Dodatne usluge kao de/montaža, pakovanje i zaštita kao i prenos specijalnog tereta se posebno tarifiraju i mogu dosta da utiču na cena selidbe. Kada dobijemo sve te informacije, onda možemo i da Vam kažemo koliko košta selidba

Sve cene su informativnog karaktera! Za tačnu cenu selidbe potrebno je da nas kontaktirate, u slučaju da Vam je potrebna selidba manje količine stvari, cenu selidbe možete saznati i preko telefona. Ukoliko imate više stvari i nameštaja naši stručnjaci će izaći na Vašu adresu, obeležiti selidbene stvari i nakon saznanja koje usluge tačno želite če Vam reći preciznu cenu.