Cena selidbe - cenovnik

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebna Vam je selidba, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

selidbe Beograd cena

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste selidbi

Ušteda vremena

Skratićemo vreme selidbe našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo selidbe po najboljim cenama u Beogradu.

Sa nama selidbe se dobro planiraju. Važno je dobro odrediti količinu stvari koja se prevozi kako bi precizno odredili cenu selidbe. Neizostavni deo svake selidbe je nameštaj oko kojeg će Vam sigurno biti potrebna pomoć profesionalne agencije, a on najviše utile na cene. 
U velikom gradu kao što je Beograd, kombi prevoz je najisplativiji i najsigurniji izbor prevoza. 

cena selidbe cenovnik

Cenovnik u Agenciji „Selidbe MG Beograd“ ne postoji već se individualno za svaku selidbu vrši procena kako bi se postigla najpovoljnija cena  koja je moguća. Svaka selidba je različita i razlikuje se u pređenoj kilometraži, broju radnika koji se uključuje u selidbu, lokacijama na koje se sele stvari(spratnost objekta, da li u objektu ima lift ili ne…), dobu dana koji se vrši selidba i mnogim drugim faktorima. Najviše na cenu utiče količina stvari i nameštaja kao i spratnost. 

Kako bi vam ponudili najbolju cenu za vašu selidbu u datom trenutku predlažemo da zatražite besplatnu procenu. Uveravamo vas da ćete na taj način dobiti najbolju cenu u gradu. Besplatna procena selidbe obavlja se sa ciljem da se izvrši analiza svih detalja u vezi vaše selidbe, da se utvrdi obim posla koji se mora obaviti, da se napravi preliminarna kalkulacija o tome koliko bi vas selidba na kraju koštala.

cena manje selidbe – Kombi i 2 radnika od 5500 dinara
cena veće selidbe – Kamion plus 4 radnika od 14000 dinara
 
Još jednom napominjemo da se cena formira za svaku selidbu posebno jer od slučaja do slučaja, svako preseljenje se razlikuje. Vrsta selidbe i cene selidbe se odredjuju na osnovu nekoliko stvari:
 
  • Količine nameštaja, tehnike kutija itd…
  • Spratnosti na utovaru i istovaru, postojanje lifta i njegova veličina 
  • Prilaz vozila objektu na utovaru i istovaru
  • Udaljenosti objekata 

Na osnovu ovih faktora odredjujemo koje transportno vozilo je potrebno kao i broj radnika za nošenje. Dodatne usluge kao de/montaža, pakovanje i zaštita kao i prenos specijalnog tereta se posebno tarifiraju i mogu dosta da utiču na cena selidbe. Kada dobijemo sve te informacije, onda možemo i da Vam kažemo koliko košta selidba

Sve cene su informativnog karaktera! Za tačnu cenu selidbe potrebno je da nas kontaktirate, u slučaju da Vam je potrebna selidba manje količine stvari, cenu selidbe možete saznati i preko telefona. Ukoliko imate više stvari i nameštaja naši stručnjaci će izaći na Vašu adresu, obeležiti selidbene stvari i nakon saznanja koje usluge tačno želite če Vam reći preciznu cenu.

Najam radnika pružamo na teritoriji Beograda i cele Srbije. Obzirom da se firma nalazi u Beogradu, ukoliko angažujete radnike za neki drugi grad, mi ćemo im obezbediti prevoz.

Naši radnici za selidbe su ljudi sa višegodišnjim iskustvom u tom poslu koji su veoma spretni i spremni za selidbe i druge fizički teške poslove. Budući da je selidba jedan od fizički najtežih poslova, radnici uvek imaju sa sobom opremu za selidbe poput gurtni i skejtova kako bi olakšali sam proces selidbe.

Cena najma radnika može biti odredjena satnicom ili dnevnicom, i zavisi od same vrsta posla kao i količini nameštaja ili robe koji je potreban za transport. Za detaljne informacije kontaktirajte putem telefona. 

Cena selidbe između dva grada

Nije uvek pravilo, ali veoma često može da se zameni samo cena prevoza i dobićete cenu međugradske selidbe.

Što je veća kilometraža izmežu gradova, to će cena prevoza po kilometru biti jeftinija. Cena prevoza kombijem je 50 din po km, dok je cena prevoza kamionom 95 din po kilometru. Dakle, cena selidbe između dva grada se dobija tako što cenu radne snage, materijala za zaštitu i cenu prevoza saberemo.