Selidbe Kamionom

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Kombi nije dovoljan za Vašu selidbu ili niste sigurni?
-To nije problem, mi možemo lako da organizujemo selidbe kamionom za Vas. 

Selidbe kamionom

Veliki tovarni prostor

Kamion je pogodan za veće količine nameštaja.

Ušteda vremena

Selidbe kamionom su nekada i duplo kraće nego da se prave dve ili više tura kombijem. 

Najbolje cene

Vršimo selidbe kamionom po najboljim cenama u Beogradu.

Selidbe kamionom Beograd

Selidbe kamionom i kamionski prevoz su jedna od osnovnih usluga naše agencije. ukoliko vam je potreban veliki tovarni prostor za transport robe, , prevoz stvari ili velika selidba, ovo je pravo rešenje za Vas.Kamioni su vrlo praktična vozila u selidbama i prevoz kamionom je najbolje rešenje jer u kamion možete utovariti velike količine robe i nameštaja. Na taj način ne morate da se vraćate nekoliko puta da biste sve svoje stvari prevezli na izabranu destinaciju ili završili selidbu već to možete uraditi odjednom.

Osim naravno kombi vozila koje posedujemo, kamioni kojima raspolažemo mogu se iskoristiti za sve vrste selidbi, za prevoz bilo koje vrste robe i brojne druge usluge koje Vam zatrebaju.

Za sve veće selidbe i transport kabastog nameštaja predlažemo uvek kamionski prevoz. Takođe kamion je pogodan za prevoz paletirane robe na bilo kojoj lokaciji u Beogradu.

U našem voznom parku postoje kamioni različitih dimenzija i nosivosti. Takođe imamo kamione sa i bez rampe za utovar robe. Rampa za utovar na kamionu nekada može da smanji potrebu za više radnika. Svakako ako je moguće na vašu selidbu poslaćemo kamion sa rampom i na taj način doći ćemo do najjeftinije selidbe. Selidba kamionom poslovnih prostora ili stanova koju obavljamo podrazumeva: pakovanje stvari, zaštitu osetljivih predmeta, montažu i demontažu nameštaja, utovar, istovar i transport.

Prevoz robe kamionom

Prevoz robe manjim kamionom za koji važe pravila kao i za kombi prevoz, što znači da ima pravo kretanja po centru grada. Ovakav mali kamoin je lagan, brz i okretan, a pogodniji je za selidbe u Beogradu od kombija jer u njega staje više stvari i lakši je za utovar i istovar. Takođe može se lako parkirati kao i kombi vozilo. Naravno ukoliko imate više stvari, ili vam je potreban kamionski prevoz veće količine robe, na raspolaganju imamo i kamione veće nosivosti. Jedina njihova mana je što imaju vremensko ograničenje kretanja kroz neke delove grada.

NUDIMO VAM

Naša agencija Vam uvek nudi najbolje:

Prevoz kamionom

U zavisnosti od Vaših potreba imate mogućnost i angažovanja radne snage, ali ako Vam je potreban samo prevoz kamionom možete nas angažovati i za to. Ova usluga podrazumeva kamion i profesionalnog vozača koji će upravljati sa njim.

Na primer  kod selidbi za veće stanove od preko 70 ili više kvadrata  najbolje je organizovati selidbe kamionom, kako bi se sve završilo u jednoj turi. Za takvu selidbu možete organizovati Vaše radnike a naš kamion koji će da preveze sav nameštaj. Da bi selidba bila efikasna raspolažemo sa vozilima različite nosivosti i uvek biramo adekvatan kamion za odgovarajuću vrstu selidbe. Osim selidbi kamionom, vršimo i prevoz gradjevinskog materijala, prevoz paletne i svih drugih vrsta robe uključući prevoz  teških i specijalnih tereta. Kontaktirajte nas kako bi proverili zašto su naše usluge prevoza kamionom i selidbe kamionom najpovoljnije u Beogradu.