Kombi selidbe Beograd

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebna Vam je selidba, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

Kombi selidbe Beograd

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste selidbi

Ušteda vremena

Skratićemo vreme selidbe našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo selidbe po najboljim cenama u Beogradu.

Sa nama kombi selidbe se dobro planiraju. Važno je dobro odrediti količinu stvari koja se prevozi kako bi došli sa dovoljno velikim kombijem. Neizostavni deo svake selidbe je nameštaj oko kojeg će Vam sigurno biti potrebna pomoć profesionalne agencije. Naši radnici za selidbe nakon pakovanja i pripreme selidbe vrše utovar stvari u kombi.Bez obzira da li nameštaj može ili ne može da se demontira, osnovna zaštita je neophodna za uspešan posao.. Za osnovnu zaštitu nameštaja prilikom selidbe koristi se karton i streč folija. Nakon dolaska na istovarno mesto nameštaj se iznosi iz kombija i unosi se u prostor ručno ili uz pomoć gurtna i kolica. Nameštaj uvek postavljamo na željeno mesto i vršimo montažu nameštaja koji je prethodno demnotiran.

Naša kombi vozila opremljena su za selidbe – posebno su tapacirana iznutra kako bi sve vaše stvari bile adekvatno zaštićene i bezbedne tokom prevoza.

U velikom gradu kao što je Beograd, kombi prevoz je najisplativiji i najsigurniji izbor prevoza. Ipak, nekada kombi će biti dovoljan, pa zato svim našim klijentima nudimo uslugu selidbe kamionom

Naša firma radi i sve selidbe maksimalno korektno i kvalitetno. U našoj firmi zaposleni su isključivo radnici koji pre svega maksimalno rade svoj posao selidbe. Ujedno su veoma ljubazni i raspoloženi, tako da se na njih možete osloniti tokom usluge selidbe.Pored toga, odlikuje nas pedantnost u radu, profesionalnost i kulturno ophodjenje sa klijentima tako da nakon obavljene selidbe vaš prostor ostaje prazan i uredan, a vi zadovoljni što ste izabrali da bas mi uradimo selidbu.

Poznajemo odlično svaku ulicu, kraj, naselje delić grada. Bilo da je u pitanju centar Beograda ili neka opština u Beogradu koja pripada nekom daljem naselju.
Za svaki proces selidbe mi smo tu od početka do kraja. Sve počinje Vašim pozivom, opišete nam količinu nameštaja i ukoliko je potrebno dogovorimo se za procenu selidbe. Nakon procene ostaje samo dogovor oko datuma selidbe. Pri zakazivanju selidbe nam kažete gde se nalazite i gde želite da se preselite. Nakon što se dogovorimo, sve Vaše obaveze su gotove. Na dan selidbe dolaze naši profesionalni radnici sa prilagođenim vozilom za Vašu selidbu. U zavisnosti od potrebe, organizujemo za sve naše klijente kombi ili kamionski prevoz. Naši radnici će biti sa Vama od početka do kraja selidbe. Umesto Vas, uradiće utovar, transport, istovar, demontažu i montažu krupnog nameštaja. 

Zahvaljujući njegovom obliku i dimenzijama kombi je sposoban da se provuče kroz sve uske ulice Beograda i da priđe ulazima zgrada. Kombi se kreće gradom bez ograničenja, što znači da je dostupan 24 časa dnevno. Kako se radi o dosta manjem vozilu, normalno je za pretpostaviti da kombi troši mnogo manje od kamiona. To znači da je kombi za selidbe dosta jeftiniji od kamionskog prevoza