Kombi prevoz Beograd cene #1 CENOVNIK kombi prevoza

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebna Vam je selidba, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

Kombi prevoz Beograd cene cenovnik usluge prevoza kombijem

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste selidbi

Ušteda vremena

Skratićemo vreme selidbe našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo selidbe po najboljim cenama u Beogradu.

Sa nama kombi selidbe i kombi prevoz se dobro planira. Uvek nam je važno da odredimo količinu stvari koja se prevozi kako bi došli sa dovoljno velikim kombijem. Neizostavni deo svake selidbe ili bilo koje vrste prevoza robe je nameštaj odnosno roba oko koje će Vam sigurno biti potrebna pomoć profesionalne agencije. Naši radnici za selidbe nakon pakovanja i pripreme selidbe vrše utovar stvari u kombi. Kod prevoza robe često radnike može da zameni paletar. viljuškar ili je zbog pristupa potrebno veoma mali broj radnika. Bez obzira da li nameštaj može ili ne može da se demontira, osnovna zaštita je neophodna za uspešan posao.. Za osnovnu zaštitu nameštaja prilikom selidbe koristi se karton i streč folija. Nakon dolaska na istovarno mesto nameštaj se iznosi iz kombija i unosi se u prostor ručno ili uz pomoć gurtna i kolica. Nameštaj uvek postavljamo na željeno mesto i vršimo montažu nameštaja koji je prethodno demnotiran.

Naša kombi vozila opremljena su za selidbe – posebno su tapacirana iznutra kako bi sve vaše stvari bile adekvatno zaštićene i bezbedne tokom prevoza.

U velikom gradu kao što je Beograd, kombi prevoz je najisplativiji i najsigurniji izbor prevoza. Ipak, nekada kombi će biti dovoljan, pa zato svim našim klijentima nudimo uslugu selidbe kamionom

Zahvaljujući njegovom obliku i dimenzijama kombi je sposoban da se provuče kroz sve uske ulice Beograda i da priđe ulazima zgrada. Kombi se kreće gradom bez ograničenja, što znači da je dostupan 24 časa dnevno. Kako se radi o dosta manjem vozilu, normalno je za pretpostaviti da kombi troši mnogo manje goriva od kamiona. To znači da je kombi za selidbe dosta jeftiniji od kamionskog prevoza koji u Beogradu obično košta oko 8 000-10 000 rsd.

Kombi prevoz Beograd cena

  • Kombi prevoz u Beogradu bez angažovanja radne snage: 3.000 rsd-4.500 rsd
  • Kombi prevoz van Beograda: 50 rsd/km
  • Cena manje selidbe – Kombi sa dva radnika: 6.000 rsd-10.000 rsd
  • Cena veće selidbe –Kamionska selidbda: 13.000 rsd -25.000 rsd

Na primer kombi prevoz robe ili selidbe gde se vozilo kratko zadržava (po pola sata na utovaru i istovaru) za lokaciju Novi Beograd-Čukarica bi koštao 3.000 rsd, dok bi prevoz iste robe od Novog Beograda do Barajeva koštao 4500 rsd.

Cene su ispisane kao neki primeri, mogu da budu i više i niže, mnogo faktora utiče na konačnu cenu. 

Još jednom napominjemo da se cena formira za svaku selidbu posebno jer od slučaja do slučaja, svako preseljenje se razlikuje. Vrsta vozila i cene selidbe se odredjuju na osnovu nekoliko stvari:
  • Količine nameštaja, tehnike kutija itd…
  • Spratnosti na utovaru i istovaru, postojanje lifta i njegova veličina 
  • Prilaz vozila objektu na utovaru i istovaru
  • Udaljenosti kombi prevoza – pređenoj kilometraži

Predlažemo da nas pozovete i proverite cenu za vaš prevoz klikom na zeleno dugme ispod.

Kombi prevoz

Kombi prevoz Beograd

U zavisnosti od Vaših potreba možemo Vam pružiti uslugu kombi prevoza redovno ili povremeno, odnosno jednokratno.Ova usluga je dostupna za fizička i za pravna lica. Plaćanje kombi prevoza moguće je kešom za fizička lica i pravna lica, kao i preko računa za pravna lica.

Naša kombi vozila

Trudimo se da najbolje što je moguće održavano naš vozni park kako bi se uvek sastojao od vozila koja su najpouzdanija u saobraćaju. Naši odlični mehaničari, servisi i tim za održavanje proverava redovno vozila i tako obezbeđuje da će Vasa roba stići sigurno na željenu destinaciju. Zbog takvog stanja i održavana vozila u mogućnosti smo izvršimo transporte svih vrsta i kapaciteta u bilo koje vreme danu i noću.
Naša kombi vozila obišla su ceo Beograd, Srbiju a i dobar deo inostranstva.

Prevoz manje gabaritnog nameštaja, materijala, bele tehnike i sličnih tereta najbolje je uraditi sa Pick up vozilom. Takvo vozilo je zbog svoje veličine lako parkirati i u najstrožijem centru Beograda. Takođe zbog svojih gabarita je i mnogo lakše manevrisati kroz Beograd, pa se svakodnevi špicevi i gužve na koje smo svi navikli lako zaobiđu.