Najam radnika za selidbe

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima!

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Potrebna Vam je selidba, ali ne zate koga možete da angažujete? Mi nudimo jednostavno rešenje!

Organizacija selidbe i planiranje seldibe

Profesionalni radnici

Obučeni i spremni za sve vrste selidbi

Ušteda vremena

Skratićemo vreme selidbe našim profesionalnim i kvalitetnim pristupom

Najbolje cene

Vršimo selidbe po najboljim cenama u Beogradu.

Najam radnika za selidbe

Najam radnika pružamo na teritoriji Beograda i cele Srbije. Obzirom da se firma nalazi u Beogradu, ukoliko angažujete radnike za neki drugi grad, mi ćemo im obezbediti prevoz.

Naši radnici za selidbe su ljudi sa višegodišnjim iskustvom u tom poslu koji su veoma spretni i spremni za selidbe i druge fizički teške poslove. Budući da je selidba jedan od fizički najtežih poslova, radnici uvek imaju sa sobom opremu za selidbe poput gurtni i skejtova kako bi olakšali sam proces selidbe. 

Prilikom selidbe radnici su sogurno pomoć koja je neophodna, pogotovo prilikom selidbi kamionom kada ima mnogo stvari za selidbu.

Iskusni radnici štede vreme za selidbu i čuvaju vaše stvari bilo da je u pitanju selidba firme ili selidba stana. 

Cilj naše agencije je da su zadovoljni klijenti i maksimalno smo posvećeni tom cilju. Kako bi u tome bili uspešni prilikom najma radnika za selidbe podrazumeva se da su radnici prošli obuke za nošenje nameštaja kao i demontaže i montaže. 

Ukoliko se pitate zbog čega biste iznajmili radnike za selidbe Beograd ili bilo kakav sličan posao, odogovor je lak! Najbolje je prepustiti ovakve poslove profesionalcima. Umesto Vas oni će to mnogo lakše i brže da obave. Radnike možete unajmiti na jedan ili više dana, koliko god vam je pomoć okko selidbe potrebna, Takođe možete i iznajmiti asistenta za selidbe. 

Osim radnika, na raspolaganju Vam uvek stoje i naša vozila koja možete iznajmiti svaki dan pa čak i vikednom!

Najam radnika Beograd

Naša firma radi i sve selidbe maksimalno korektno i kvalitetno. U našoj firmi zaposleni su isključivo radnici koji pre svega maksimalno rade svoj posao selidbe. Ujedno su veoma ljubazni i raspoloženi, tako da se na njih možete osloniti tokom usluge selidbe. Pored toga, odlikuje nas pedantnost u radu, profesionalnost i kulturno ophodjenje sa klijentima tako da nakon obavljene selidbe vaš prostor ostaje prazan i uredan, a vi zadovoljni što ste izabrali da bas mi uradimo selidbu.

Poznajemo odlično svaku ulicu, kraj, naselje delić grada. Bilo da je u pitanju centar Beograda ili neka opština u Beogradu koja pripada nekom daljem naselju.
Za svaki proces selidbe mi smo tu od početka do kraja. Sve počinje Vašim pozivom, opišete nam količinu nameštaja i ukoliko je potrebno dogovorimo se za procenu selidbe. Nakon procene ostaje samo dogovor oko datuma selidbe. Pri zakazivanju selidbe nam kažete gde se nalazite i gde želite da se preselite. Nakon što se dogovorimo, sve Vaše obaveze su gotove. Na dan selidbe dolaze naši profesionalni radnici sa prilagođenim vozilom za Vašu selidbu. U zavisnosti od potrebe, organizujemo za sve naše klijente kombi ili kamionski prevoz. Naši radnici će biti sa Vama od početka do kraja selidbe. Umesto Vas, uradiće utovar, transport, istovar, demontažu i montažu krupnog nameštaja. 

Najam radnika pružamo na teritoriji Beograda i cele Srbije

Najam radnika je moguć za potrebe selidbe, rušenje zidova, odnos šuta, iznošenje materijala, demontažu i montažu nameštaja kao i slične fizičke poslove.
U pitanju su radnici sa iskustvom u fizičkim poslovim koji su veoma profesionalni. U zavisnosti od posla imamo HTZ opremu, kao i alat.

Oslobodite se stresa koji nosi selidba sama po sebi, prepustite nama nošenje teških stvari, pakovanja i zaštite, montaža i demontaža nameštaja i selidbe u Beogradu.

 

Radnici za selidbe

Prilikom selidbe radnici su pomoć koja je neophodna, pogotovo prilikom većih selidbi kada ima mnogo stvari za selidbu. Veoma je velika razlika da li radnici imaju iskustvo i opremu poput gurtni za selidbe ili dolaze samo sa “dobrom voljom”. Zato naši klijenti biraju da izmakne radnu snagu od agencije za selidbe Beograd umesto da zovu prijatelje za selidbu.

Najam fizickih radnika od nas koriste i privatna i pravna lica. Vrlo često za potrebe neke firme, naši radnici uspešno obave zadatak opravdavajuci ukazano poverenje koje nam klijenti prepuste. Bilo da je u pitanju utovar-istovar robe,namestaja, građevinskog materijala, utovar gabaritnih masina ili opet nesto drugo, uvek smo tu za Vas kako bi Vam olakšali te poslove. Razlozi i kombinacije za usluge najma fizičkih radnika su brojne.

Prednosti iznajmljivanja radnika

  • Profesionalna usluga
  • Ušteda vremena a samim tim i novca
  • Sigurno obavljen posao
  • Tačnost u svakom smislu

Cena radnika za selidbe

Iznajmljivanje radnika u Beogradu može koštati 500-1000dinara po započetom radnom satu. Cena najma radnika zavisi od količine, težine i vrste posla koji se obavlja. Takođe na cenu radnika može i uticati doba dana kada se angažuje. Na primer, rad u noćnim satima može biti i 20% skuplji od iznajmljivanja u toku dana. Takođe iznajmljivanje za rušenje, kopanje ili slične poslove ne skuplje od iznajmljivanja radnika za selidbe. Takođe uz iznajmljivanje radnika možete i iznajmiti kombi ili kamionsko prevoz po ceni od 3000din pa naviše. (Zavisi od lokacije, vremena i slično)

Ukoliko se pitate gde naći fizičke radnike, na pravom ste mestu. Dovoljno je da nas pozovete na 063 185 25 25, objasnite nam šta Vam je potrebno i mi ćemo naći najbolje rešenje.