Pick up prevoz Beograd

Važno je ko vas seli – selite se sa najboljima! 

jeftine-selidbe

Vaša selidba je naš zadatak
selidbe MG
najbolja agencija za selidbe

Selite se?

Važno je ko vas seli!

Pick up prevoz je jedna od najboljih opcija za prevoz robe u Beogradu!

Naša agencija za selidbe i prevoz nudi širok asortiman usluga pa samim tim i pick up prevoz Beograd. Svi radnici naše firme su prošli obuke za nošenje nameštaja i pakovanje selidbe, a vozači su iskusni i vozila su redovno servisirana. Naša firma se izdvaja od konkurencije po tome što je usluga pick up prevoz jeftina, ali veoma kvalitetna. Naši zaposleni odlično poznaju ovaj grad, što je od velika prednost kada je u pitanju bilo koja vrsta prevoza robe. Poznavanje grada, naša je specijalnost pa tako selidbe sa nama uvek prođu veoma brzo, što je prvenstveno veoma važno za svakog klijenta.

Pick up prevoz

Prevoz za fizička lica

Brz i lak prevoz robe i nameštaja manjih gabarita

Prevoz pošiljki

Prevoz težih pošiljki koje kurirske službe ne mogu da prevezu

Prevoz za pravna lica

Prevoz materijala i sirovina

Prevoz bele tehnike

Kupili ste šporet ili veš mašinu? Mi možemo da je prevezemo

Pick up prevoz robe Beograd

Prevoz manje gabaritnog nameštaja, materijala, bele tehnike i sličnih tereta najbolje je uraditi sa Pick up vozilom. Takvo vozilo je zbog svoje veličine lako parkirati i u najstrožijem centru Beograda. Takođe zbog svojih gabarita je i mnogo lakše manevrisati kroz Beograd, pa se svakodnevi špicevi i gužve na koje smo svi navikli lako zaobiđu. 

Pick up selidbe

Osim za prevoz robe, ova vozila se često koriste za selidbe ličnih stvari. Ukoliko ste student ili prosto imate malo stvari onda je pick up prevoz sigurno najbolje rešenje za Vašu selidbu. Osim toga što je usluga pick up prevoza u Beogradu brza, velika prednost ovog vida prevoza je i cena. Cena pick up prevoza u Beogradu kreće se već od 2300 dinara. Cena prevoza zavisi od udaljenosti, čekanja, tereta i od toga da li je potrebno angažovanje radne snage za utovar i istovar. 

Za svaki proces selidbe mi smo tu od početka do kraja. Sve počinje Vašim pozivom, opišete nam količinu nameštaja ili robe koju trebate da prevezeta a mi ćemo odrediti da li je dovoljan pick up ili je potreban kombi. Nakon procene ostaje samo dogovor oko datuma selidbe odnosno prevoza. Pri zakazivanju selidbe nam kažete gde se nalazite i gde želite da se preselite, a mi ćemo Vam reći koliko će koštati ta usluga. Nakon što se dogovorimo, sve Vaše obaveze su gotove. Na dan selidbe dolaze naši profesionalni radnici sa prilagođenim vozilom za Vašu selidbu ili prevoz robe.